Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Uzroci i rešenje za potenciju

Uzroci i rešenje za potenciju

1. Stres je danas najveći uzrok potencije
Finansijski problemi, premalo kretanja, loša ishrana mnogo obaveza na poslu sigurno su Vam poznati problemi današnjice. Sigurno dobra većina muškaraca ima ovakve situacije tako da sve ove situacije utiču na Vašu muškost.
2. Problemi u odnosu sa partnerom
Ukoliko imate neslaganja sa partnerom a pri tome i gornji stres onda do potencije može veoma lako doći. Potrebno je što pre komunikacije da svedete na odgovarajući nivo i da uključite što više nežnosti i razumevanja između Vas.
3. Prekomerno konzumiranje alkohola
Pod obaveznim smanjiti litar, decilitar, čašice, flaše i slično. Sigurno Vam neka čašica i može probuditi želju za seksom ali ako redovno pijete probleme sa potencijom će se javiti i pojaviti se i potencija.
4. Premalo sna i odmora
Kada malo spavamo u svakom slučaju postajemo umorni i iscrpljeni. Spavanje služi da nam se napune baterije i fizički a i duhovno. Neispavani nikako ne možete doći u stanje gde će Vam erekcija biti snažna i jaka.
5. Lekovi
Određeni lekovi koji pacijenti koriste mogu da utiču na Vaš sistem i da se prenesu i na impotrenciju. Naravno u tom slučaju porazgovarajte sa Vašim lekarom o problemu sa potencijom
6. Depresija i mišljenje o sebi
Depresija je danas skoro pa učestvovala u mnogim slučajevima. Isto tako ako imalo mišljenje o sebi koje je malo i to može da utiče na Vašu potenciju.Rešenje postoji u tome da budete fizički aktivni ida se bavite nekim sportom.Sport ima odlične efekte na celokupan život pa samim timei na Vašu potenciju. Sportom do jake potencije ili pobedite sportom impotenciju.
7. Pad testosterona
Testosteron je jedan od hormona koji ima efekat i pojačava erekciju. S godinama pad ovog hormona je očekivan i to sve zavisi od osobe do sobe kod nekih je to primetno dok kod drugih nije.

Macun med Turski med je rešenje.
Istraživanja su pokazala da aktivna Ikarin komponenta biljke Epimedium poboljšava prokrvljenost u genitalnom sistemu i erektilnu sposobnost vezivanja enzima SHGB, koja blokira biološku aktivnost testosterona. To ojačava oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i zadovoljstvo kod žena.
Kod muškaraca doprinosi funkciji održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja odnosa i jačeg libida. Kod žena takođe pojačava želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.
Poručite brzo i sigurno na broj telefona 061 60 888 70.