Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Prirodni stimulans za zene

Prirodni stimulans za zene Prodaja

Turski med je 100% prirodni proizvod zasnovan na prirodnim sastojcima koji nude rezultate slične rezultatima hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili neželjenih efekata. Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedijum, povećava protok krvi u vaginu tkiva žena. 

Ova biljka se uzgaja kao afrodizijak u mnogim delovima Azije i Evrope. Njegov efekat je otkriven kada se videlo da je došlo do promene u polnoj aktivnosti koza koje su pasle njeno lišće. 


Turski med se koristi ne samo kao afrodizijak već i kao glavni lek za pobedu erektilne disfunkcije i frigidnosti kod oba pola. 

Kod muškaraca, pored erektilne disfunkcije (muške impotencije), daje se za povećanje sperme i seksualnog punjenja, dok se za žene primenjuje i za borbu protiv stresa koji se javlja nakon menstrualnog perioda. 


Nova istraživanja su pokazala da aktivna supstanca poboljšava protok krvi u genitalijama i erektilnu sposobnost vezivanjem enzima SHGB. 

Jača oslabljene organizme i povećava broj sperme kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo kod žena. 

Sa sastojcima čistog meda od turskog cveća, turski med je proizvod koji kombinuje epimedijum sa drugim čudesnim afrodizijacima, poput matičnog mleča, polena, đumbira, tri različite vrste ginsenga, make, cimeta i vanile i mnogih drugih sastojaka. 


Stimulans za zene Najbolja cena 

Turski med formulisan je i za ženda svoj seksualni život živi energičnije i bogatije. Svaka komponenta epimedium meda koristi se kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju sertifikate o analizi kvaliteta. 

Ovo je prirodni proizvod. Ovo NIJE lek. Ovaj predmet povećava Vaše performanse i telesno stanje.  

Prirodni stimulans za zene