Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Turski med Prirodni lek za erekciju

Macun med se sastoji od nekoliko različitih biljaka i meda. Uglavnom endemskih, koje se kombinuju u određenom procentu kako bi se postigao željeni balans komponenti, koji za uzvrat daje gore pomenute benefite i muškarcima i ženama. 

Mnoga istraživanja su potvrdila da je proizvod 100% efikasan, a kako sve pomenute biljke potiču iz Azije, vekovima unazad se ovaj preparat koristi za lečenje erektilne disfunckije kao i za povećanje intenziteta orgazma i samog seksualnog odnosa. 

Treba napomenuti da se ovaj proizvod dobija kombinacijom više biljaka : epimedium, maca, tribulus terrestris, cola vera, ginkgo biloba, lesser galangal, mulberry molasses, pčelin polen, matična mleč, ženšen, đumbir, kopriva, vanila, zob, cvetni med i cimet. 

Skup svih pomenutih supstanci,začina i afrodizijaka, u efikasnoj razmeri, pospešuje cirkulaciju u celom telu, ali posebno u genitalnom području. Takođe, turski med povećava nivo spermatozoida pa tako omogućava intenzivnije uživanje u seksualnom odnosu a u isto vreme izvanredno leči impotenciju kod muškaraca i omogućava višesatno seksualno uživanje bez nuspojava. 


Prirodni preparati za erekciju

Turski med na prirodnoj bazi koji će Vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Može služiti i kao lek za potenciju od meda isto i kao preparat za poboljšanje opšteg stanja urinarnog trakta. Turski med je jedinstveni med za potenciju i namenjen je i ženama i muškarcima. 


Turski med afrodizijak Prirodni lek za erekciju

Cena je zaista veoma pristupačna i prilagođena svima, a online prodaja je idealan način da brzim i lakim putem naručite afrodizijak koji je broj jedan u Srbiji. Samo pola sata pre odnosa je dovoljno da upotrebite turski med i narednih 24 sata ćete osetiti prirodan efekat ovog sredstva. 

Prva stvar jeste sertifikat i odobrenje od strane stručnjaka iz oblasti medicine i farmacije, koji su nakon višegodišnjeg testiranja uspeli da pronađu savršen balans i lansiraju proizvod koji će vratiti samopouzdanje u spavaću sobu. Vreme delovanja je mnogo kraće nego kod drugih proizvoda iste namene, a takođe ne postoji mogućnost od predoziranja istim. 

Turski med Prirodni lek za erekciju