Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Problemi sa potencijom kod muškarcaImpotencija kod muškarca predstavlja delimičnu ili potpunu nemogućnost održavanja i postizanja erekcije tokom seksa. Bolje rečeno, impotencija predstavlja nemogućnost dostizanja dobre seksualne aktivnosti, što negativno utiče na oba partnera. Impotencija se još naziva i erektilna disfunkcija.

Impotencija je problem koji se javlja kod starijih muškaraca, nije jedina i potpuna činjenica. Određene studije su pokazale da je erektilna disfunkcija česta pojava i kod mlađih muškaraca, pa čak i mlađih od 30 godina.

Erektilna difunkcija je neprijatna i neželjena pojava koja može dovesti do nesigurnosti i manjka samopouzdanja kod oba pola. Takođe, može dovesti do nezadovoljavajućeg seksualnog života, što može stvoriti dodatne probleme koji dalje mogu uticati na kvalitet i stabilnost emotivnog odnosa.

Uzroci impotencije su razni, ali i efikasno rešivi. Jednom kada se uzrok otkrije, pristupa se adekvatnom lečenju koje zavisi od samih faktora (uzroka), ali i zdravstvenog stanja pacijenta, eventualne bolesti, kao i psihološkog stanja pacijenta.

 

Macun med

Na našem sajtu možete pogledati sve prednosti i razloge zašto je macun med idealan afrodizijak, ne samo za muškarce, već i za žene.

Macun med turski med je kao prirodni afrodizijak za muškarce i žene bez neželjenih efekata. Macun med je 100% prirodni organski afrodizijak koji nudi slične rezultate kao hemijski lekovi bez negativnih i neželjenih efekata.

Cene turskog meda su povoljne i prilagodjene platama i tržištu u Srbiji! Isporuka diskretna. Med za povećanje potencije mogu da koriste muškarci i žene. Radno vreme za porudžbine telefonom na 061 60 888 70, od 10-20h svakim danom. Naručite već danas Macun med.