Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Macun med rešenje za potenciju

Macun med rešenje za potenciju

Macun med je zasnovan na darovima prirode koja nudi rezultate slične onima kod hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak proizvoda je epimedium, biljka koja se zove kineski Jin Jang Huo, tj. biljka koja balansira Jin i Jang. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava protok krvi u vaginu tkiva žena.

Ova afrodizijačka biljka se uzgaja u mnogim delovima Azije i Evrope. Njegova akcija je otkrivena kada je ustanovljeno da postoje promene u seksualnom ponašanju životinja koje su pasle lišće. Epimedium je endemska lekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok ženama se obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopauze.

Na Zapadu, istraživanja su pokazala da je aktivna supstanca epimedijuma “icariin”. U 2008, u mesečnom izdanju Američka hemijska unija (Američka hemijska asocijacija) rezultate istraživanja koje je sproveo tim prof Univerzitet u Milanu, Mario Dell li Agli, objavljen je o impresivnim rezultatima icariina protiv erektilne disfunkcije. Icariin, aktivna komponenta biljke, poboljšava protok krvi u genitalnim i erektilnim sposobnostima vezivanjem enzima SHGB. Ojačava prigušene organizme i povećava kolicinu sperme kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo kod žena.

Sa medom i cvetnim medom u svojim komponentama, Epimedium macun je proizvod koji kombinuje epimedijum sa drugim čudesnim darovima prirode, kao što su matični mleč, polen, đumbir, žensen, maca, cimet i vanila. Kašika sa gorko slatkim ukusom opet pretvara seks u užitak. Za svakoga!

Turski med je formulisan da svaki muškarac ucini svoj seksualni život aktivnijim i živopisnijim. Istovremeno, to je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Turski med je jedinstveni prirodni preparat za potenciju koji je veoma efikasan i ima proverenu sigurnost po pitanju zdravlja. To je dijetetski proizvod čiju ispravnost je potvrdilo Ministarstvo zdravlja i lek je upisan u njihovu bazu podataka. Macun med je prirodni lek za potenciju star više stotina godina. Ne sadrži hemijske supstance, nastao je mešanjem meda i lekovitog bilja. Njegov sastav ima moćno lekovito dejstvo na potenciju muškaraca. Macun med je biljni lek koji se kupuje legalno bez recepta i ima dugotrajan efekat na potenciju.