Macun Med Kesice

Turski Macun sa medom - Macun med kesice

Epimedium turski med (horni goat veed) je 100% prirodan proizvod zasnovan na prirodnim darovima koji nude rezultate slične onima od hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili neželjenih efekata. Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedium. Ovaj proizvod je originalan, sertifikovan i licenciran od strane Ministarstva poljoprivrede i hrane Turske.

Macun kesice dolaze u jedinstvenoj formuli i pakovanju koje sadrži 6 kesica spremnih za upotrebu.

Prirodni afrodizijak broj 1 u Srbiji. Botanička formula čistog turskog meda. Njegov glavni sastojak je ekstrakt turskog Epimedium, koji se hiljadama godina koristio kao prirodni afrodizijak u staroj Aziji.

Prirodni lek za erekciju i seksualnu želju bez ikakvih neželjenih efekata. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava protok krvi u vaginalna tkiva žena. 

Macun turski med je 100% prirodan proizvod zasnovan na darovima prirode koji nudi rezultate slične onima od hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili neželjenih efekata.

Ovo je snažan prirodni afrodizijak, stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava protok krvi u vaginalna tkiva žena.

Kod muškaraca, pored erektilne disfunkcije (muške impotencije), daje se za povećanje broja spermatozoida i seksualnog apetita, dok se kod žena daje i za borbu protiv stresa koji nastaje nakon menstruacije.

Novo istraživanje je pokazalo da aktivna supstanca macun meda povećava protok krvi u genitalijama i poboljšava erektilnu funkciju. Jača oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo kod žena.


Poručite macun med kesice već danas, u proverenom shop-u macunmed.rs

Macun Med kesice

Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.