Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Efikasno rešenje za impotenciju je Macun

Impotencija ili seksualna disfunkcija je problem sa kojim se bar povremeno susreo relativno veliki broj muškaraca različite starosti. Za najveći broj parova, to je samo kratkotrajno razočarenje koje se može prevazići posle zadovoljvajučeg odmora I opuštanja,  ali za mnoge druge ovaj probllem postaje hroničan i perzistentan.

Seksualna disfunkcija muškarca je širok pojam i odnosi se na:

- Poremećaj libida

- Poremećaj erekcije

- Poremećaj ejakulacije

- Poremećaj doživljavanja orgazma

Seksualnoj  disfunkcija muškarca se manifestuje nesposobnošću  da se ostvari zadovoljavajući seksualni odnos. Najčešća je erektilna disfunkcija:  nesposobnost da se postigne ili održi čvrsta erekcija koja omogućava penetraciju. Medicinsku pomoć treba potražiti ukoliko problem traje duže od 6 meseci i/ili u više od 50% pokušaja. Prevremena ejakulacija je nekontrolisana ejakulacija, pre ili neposredno po ulasku u vaginu. Retrogradna ejakulacija  je poremećaj na nivou vrata bešika, kada se sperma, umesto da bude potisnuta kroz penis u spoljašnju sredinu, vraća u bešiku.

Mi Vam nudimo prirodno rešenje za Vaš problem.

Macun med Turski med je potpuno prirodni preparat za potenciju na bazi meda. Izuzetno jak afrodizijak za muškarce i žene. Ovaj recept je star više stotina godina i potiče još sa Sultanovog dvora. Sastoji se od mešavine meda i 16 lekovitih biljaka I korenja koji zajedno čine izuzetno jak afrodizijak kojeg mogu koristiti i muškarci i žene.

Kod muškaraca doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida. Kod žena pojačava seksualnu želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje. Zbog prirodnih sastojaka vrlo brzo pokazuje efekat afrodizijaka. Odličan je kao prirodni lek za prostatu. Ne sadrži nikakve hemijske supstance.

Ne sadrži ni jednu hemijsku komponentu pa tako ne stvara ni zavisnost, niti proizvodi nuspojave.

Osim toga, priznat je kao prirodni preparat za lečenje erektilne disfunkcije kao i za poboljšanje seksualnog zdravlja.

Macun Med je siguran za redovnu upotrebu kod muškaraca i žena.