Kamagra Gel

  • Kamagra Gel

Kamagra se koristi za erektivnu disfunkciju kako neki nazivaju kamagra za ED. Svi znamo da danas muškarci često imaju problema sa sexom odnosno probleme sa ženskom u krevetu, zato se koristi kamagra, kako bi se penis digao i učvrstio, pogotovo kod starijih muškaraca, no kamagru koriste i mlađe generacije.

Original kamagra gel

Kamagra Oral Jelly spada u grupu lekova Kamagra serije, koja se smatra jednim od elitnih lekova novijih generacija. To nije slučajno. Proizvođač ovih lekova, indijska kompanija Ajanta Pharma, posvećuje veliku pažnju kvalitetu svojih proizvoda - podižući ih na najviši mogući nivo. Čak i najlepša stvar na svetu Vam može dosaditi kada je koristite dug period vremena. Ovaj problem je evidentan u dosada aktuelnim kompanijama koje se bave proizvodnjom lekova za potenciju, jer su se držale tradicionalnog metoda proizvodnje isključivo u obliku tableta. Tako da ne čudi zašto se Kamagra gel smatra revolucionarnim proizvodom na tržištu potencije.

Prodajemo isključivo originalni gel. Kamagra oral jelly, najkvalitetniji i najprodavaniji proizvod za poboljšanje potencije na tržištu u Srbiji, a i šire. Kamagra gel je najefikasniji proizvod za jaču potenciju. Sastoji se od 7 kesica gela, a svaka kesica je po 100mg. Svaka kesica ima različite voćne ukuse. Dostupno je 7 različitih voćnih ukusa.


Gel za potenciju spoljna upotreba

Da bismo razumeli dejstvo Kamagra gela, važno je da razumemo anatomiju i fiziologiju čoveka, tj. njegove erekcije. U mirnom i ne seksualno uzbuđenom stanju, telo muškarca oslobađa snažnu hemikaliju koja radi na blokiranju protoka krvi ka penisu, tako da se erekcija ne pojavljuje kada nije neophodno. Međutim, tokom seksualnog uzbuđenja, mozak aktivira antagonističke hemikalije koje rade na suzbijanju tih blokatora i to dovodi do snažnog slivanja krvi u penis, nakon čega sledi erekcija. Kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, sposobnost tela da proizvodi antagonističke hemikalije tj. blokatore, ne funkcioniše. Ogromna prednost Kamagra gela se ogleda u tome što ga mogu koristiti i muškarci koji nemaju ovakav problem, već jednostavno žele da poboljštaju svoj seksualni život i da svoje partnerke dovedu do maksimalnog zadovoljstva.

Preporučuje se uzimanje maksimalno jedne kesice tj. 100mg dnevno. Za više od jedne kesice dnevno, apsolutno nema ni potrebe. Jednu kesicu (100mg) uzeti 20 do 30 minuta pre seksualnog odnosa oralno - tako što ćete kesicu iscediti, tačnije, usisati (sa čašom vode, a može i bez). Dejstvo kamagra gela je veoma brzo, a možete ga osetiti i već nakon 20-ak minuta.

Kako deluje kamagra gel?

Kamagra gel deluje vrlo brzo,tako što uzimanjem preparata dolazi do blagog proširenja krvnih sudova pa samim tim dotok krvi do penisa bude veći, što ga čini čvršćim i drži u erekciji. Bitno je naglasiti da kamagra nije afrodizijak, već preparat za poboljšanje erektilne disfunkcije.


Koliko dugo deluje gel?

Kamagra gel deluje koliko god imate stimulaciju od strane partnera. Obično od 4 do 8 časova.


Prodaja i dostava kamagra gela

Vršimo dostavu kamagra gela na teritoriji cele Srbije. Poručivanje kamagre možete da izvršite putem emaila i putem SMS poruke. Bitno je da napomenemo da garantujemo Vašu apsolutnu diskreciju i proizvod pakujemo u neutralno pakovanje, tako da niko osim Vas i nas ne zna šta je unutra. Vaši podaci su sigurni i koristimo ih isključivo kako bismo Vam dostavili željeni proizvod. 

Čuvati na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Rok upotrebe je uvek označen na našem originalnom pakovanju! Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica po 100mg.

1 kutija 1000 RSD
2 kutije 1800 RSD
3 kutije 2600 RSD
4 kutije 3600 RSD
5 kutija 4200 RSD
10 kutija 7000 RSD

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
  • Kamagra Gel
  • 0.00 RSD

Dostupne opcije

Odaberite:
1 kutija} 1 kutija 1,000.00 RSD
2 kutije} 2 kutije 1,800.00 RSD
3 kutije} 3 kutije 2,600.00 RSD
4 kutije} 4 kutije 3,600.00 RSD
5 kutija} 5 kutija 4,200.00 RSD
10 kutija} 10 kutija 7,000.00 RSD

  • Šifra proizvoda: km1
  • Dostupnost: Na stanju
Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.