Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Seksualna disfunkcija muškarca - potencija

Seksualna disfunkcija je problem sa kojim se bar povremeno susreo relativno veliki broj muškaraca različite starosti. Za najveći broj parova, to je samo kratkotrajno razočarenje koje se može prevazići posle zadovoljavajućeg odmora i opuštanja,  ali za mnoge druge ovaj problem postaje hroničan i perzistentan. Seksualna disfunkcija muškarca je širok pojam i odnosi se na:

  • Poremećaj libida
  • Poremećaj erekcije
  • Poremećaj ejakulacije
  • Poremećaj doživljavanja orgazma

Seksualnoj  disfunkcija muškarca se manifestuje nesposobnošću  da se ostvari zadovoljavajući seksualni odnos. Najčešća je erektilna disfunkcija:  nesposobnost da se postigne ili održi čvrsta erekcija koja omogućava penetraciju.

Medicinsku pomoć treba potražiti ukoliko problem traje duže od 6 meseci. Prevremena ejakulacija je nekontrolisana ejakulacija, pre ili neposredno po ulasku u vaginu. Retrogradna ejakulacija  je poremećaj na nivou vrata bešika, kada se sperma, umesto da bude potisnuta kroz penis u spoljašnju sredinu, vraća u bešiku.

Normalna erekcija zahteva koordinaciju kompleksne serije psihogenih i fizičkih faktora. U ranim teorijam koje su nastale pedesetih godina anksiznost je smatrana glavnim razlogom potencije. Tada se smatralo da su psihološki problemi uzrok seksualne disfunkcije u 90% slučajeva. Sa boljim razumevanjem fiziologije erekcije ustanovljeno je da u oko 50% slučajeva postoji organska osnova koja dovodi do impotencije. Vrlo grubo se svi oblici potencije mogu podeliti na 2 osnovne grupe: organsku i psihognu potenciju. 

Turski med formulisan je za svakog muškarca da bi uživao u energičnijem i bogatijem seksualnom životu. U isto vreme, to je siguran botanički dodatak koji može biti značajno efikasan u slučajevima poremećaja erekcije i prevremene ejakulacije. Svaka komponenta turskog meda se sama koristi kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju sertifikate o analizi kvaliteta.