Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Prirodni saveti za poboljšanje Vašeg seksualnog života

Prirodni saveti za poboljšanje Vašeg seksualnog života


 

Ako Vas erektilna disfunkcija umanjuje, a ne želite da se oslanjate na lekove, ovih pet prirodnih rešenja, kako je pronađeno u specijalnom zdravstvenom izveštaju o erektilnoj disfunkciji: Kako Vam lekovi, promene načina života i druge terapije mogu pomoći da prevaziđete ovaj uznemirujući problem, može promeniti i poboljšati Vaš seksualni život. Lako ih je usvojiti i obogatiti Vaše zdravlje i na druge načine.

 

1. Počnite da šetate. Samo jedno 30 minuta hodanja dnevno bilo je povezano sa padom rizika od potencije za 41%, prema jednoj studiji, dok je odvojeno ispitivanje izvestilo da umerena vežba može pomoći u obnavljanju seksualnih performansi kod gojaznih muškaraca srednjih godina sa potencijom.

 

2. Jedite pravilno. Idite na voće, povrće, integralne žitarice i ribu - dijetu koja je smanjila verovatnoću potencije u Studiji starenja muškaraca dok umanjujete crveno i prerađeno meso i rafinisane žitarice.

Još jedan savet: hronični nedostatak vitamina B12 koji se nalazi u školjkama, lososu, pastrmki, govedini, obogaćenim žitaricama i jogurtu može naštetiti kičmenoj moždini, potencijalno kratkim spojevima živaca odgovornim za osećaj, kao i za prenošenje poruka arterijama u penisu.

Multivitamini i pojačana hrana najbolja su opklada za one koji slabo apsorbuju B12, uključujući mnoge starije odrasle osobe i svakoga sa atrofičnim gastritisom, stanjem koje se može javiti kod gotovo svake treće osobe starosti 50 i više godina.

Takođe, uverite se da unosite dovoljno vitamina D, koji se nalazi u obogaćenom mleku ili jogurtu, jajima, siru i tuni iz konzerve. Studija iz 2016. godine otkrila je da muškarci sa nedostatkom vitamina D imaju 30% veći rizik od potencije.

 

3. Mršavite. Gojaznost povećava rizik od vaskularnih bolesti i dijabetesa, dva glavna uzroka potencije. I višak masnoće sa nekoliko hormona koji takođe mogu uticati na problem. Što je Vaš struk manji, to bolje, što je veći struk muškarac ima 50% veće šanse da pati od potencije.

 

4. Proverite svoje vaskularno zdravlje. Znaci koji Vas stavljaju na put ka lošem vaskularnom zdravlju su skok krvnog pritiska, šećera u krvi, LDL (lošeg) holesterola i triglicerida; i nizak nivo HDL (dobrog) holesterola. Proverite kod svog lekara da li je Vaš vaskularni sistem time i Vaše srce, mozak i penis u dobrom stanju ili mu je potrebno prilagođavanje kroz promene načina života i, ako je potrebno, uzimanje lekova.

 

5. Posetite zubara. Studija iz 2013. otkrila je vezu između bolesti desni i rizika za potenciju. Bolest desni izaziva hroničnu upalu, za koju se veruje da oštećuje endotelne ćelije koje oblažu krvne sudove, uključujući i one u Vašem penisu.

 

Cene turskog meda su povoljne i prilagodjene platama i tržištu u Srbiji! Isporuka diskretna. Med za povećanje potencije mogu da koriste muškarci i žene.

Radno vreme za porudžbine telefonom na 061 60 888 70, od 10-20h svakim danom.

Uzima se jedna kafena kašičica pola sata pre odnosa.