Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Povećanje seksualne sposobnosti uz Macun med

Povećanje seksualne sposobnosti uz Macun med

Macun med u kesecima je namenjen i muškarcima i ženama. Delovanje koje Macun med ima na organizam muškarca i žene jeste cirkualcija, i u tome je njegova prednost. Macun med povećava libido, erekciju, utiče na produženje odnosa. Macun med utiče takodje na koncentraciju i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca.

 

Dokazano je da Macun Kesice - Macun med (mešavina organskog lekovitog bilja i med) deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. Kod žena, Macun med povećava seksualnu želju, povećava vlažnost vagine i blagotvorno utiče na urogenitalni trakt. Samo jedna kašičica Macun meda pre polnog odnosa poboljšava Vašu seksualnu sposobnost. Uzima se 1 kesica-kašičica najmanje 45 minuta pre odnosa (proizvodi efekte već nakon 15 minuta) i dejstvo je do 24 sata (možete uzeti sa čašom vode).

 

Epimedium Turski med ili Turski Macun med je 100% prirodni proizvod zasnovan na prirodnim darovima, koji nude rezultate slične onima hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili nuspojava. Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedijum - (Iin Iang Huo na kineskom), biljka koja uravnotežuje Iin i Iang. Ova biljka se uzgaja kao afrodizijak u mnogim delovima Azije i Evrope.

 

Macun med jača oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo žena. Formulisan je tako da svaki muškarac svoj seksualni učini život energičnijim i bogatijim. Svaka komponenta Macun meda koristi se kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju sertifikate o kvalitetu.


Turski Macun med za potenciju