Poštarina se obračunava po cenovniku kurirskih službi.

Macun med kako se koristi

Macun med kako se koristi

Sa čistim medom od turskog cveća u svojim komponentama, Macun med je proizvod koji kombinuje epimedijum sa drugim čudesnim afrodizijacima, kao što su matični mleč, polen, đumbir, tri različite vrste ginsenga, maca, cimet, vanila i mnogi drugi prirodni sastojci.

Turski Macun med je formulisan za svakog muškarca da uživa u energičnijem i bogatijem seksualnom životu. Istovremeno, to je siguran biljni dodatak koji može biti značajno efikasan u slučajevima disfunkcije erekcije i prevremene ejakulacije. Svaka komponenta meda se i sama koristi kao afrodizijak, a sve te komponente imaju sertifikate analize kvaliteta.

Cveće med, glukozni sirup, epimedijum (0,79%), rogač, zob, đumbir, galangal, cimet, maka, američki ginseng, kopriva, sibirski ginseng, ginko biloba, crveni ginseng, bundeva, čičak, biljka kola, prirodna aroma (vanila), matični mleč.

Svi sastojci Macun meda su prirodne biljke.

  • Med je sertifikovan i licenciran od strane turskog Ministarstva zdravlja.
  • Prvi proizvod kao prirodni seksualni stimulans.
  • Turski med koji je predmet evropskih studija i pokazao se uspešnim i veoma efikasnim u velikom broju zemalja.
  • Nema štetnih neželjenih efekata na ljude.

Neposredno pre odnosa, potrebno je uzeti 5 grama (malu kafenu kašičicu) preparata. Pred svako korišćenje dobro promešati med. Može se isprati sa vodom ili čašom mleka kome eventualno ukus nije po volji. Macun med kesice se piju na prazan stomak, a treba ga ostaviti takvim i narednih 45 minuta kako bi efekti bili maksimalni. Ovaj proizvod pruža telesne benefite narednih 48 sati.


Preparati za potenciju